Harjoitukset

Treeneihin osallistuminen

Seurassa on siirrytty käyttämään SuomiSport-palvelua (Kuopion seura).

Kaikkia seuran harrastajia pyydetään täydentämään aina tulevan viikon harjoituksiin osallistuminen palvelun kautta. Tämä auttaa harjoituksen vetäjiä suunnittelemaan harjoitukset paremmin. SuomiSport kautta myös ilmoitetaan mahdolliset yksityiskohdat harjoituksiin liittyen, esimerkiksi onko tarvetta suojille.

Treenit

Tiistain ja torstain vuorot ovat normaalit harjoitusvuorot värivöille.

Kuopion harjoitusajat:

Joensuun harjoitusajat:

Kickfit-kuntopotkunyrkkeilytunnit Kuopiossa:

Harjoitukset pidetään keskiviikkoisin klo 17.00-17.55, Studentian liikuntahallin lohkossa 3.

Info ja ilmoittautuminen korkeakoululiikunnan sivuilla. Mukaan pääsee korkeakoululiikunnan ryhmäliikunnan maksulla. Seuran jäsenelle / peruskurssilaiselle riittää palloilumaksu.

Kickfit on kamppailulajeista tuttuja lyöntejä ja potkuja yhdistelevä suosittu High Intensity Interval Training -tyyppinen (HIIT) harjoittelumuoto. Harjoitukset ovat hyvin fyysisiä, pääosin pariharjoitteita lyönti- ja potkumaaleihin, mikä suurena erona mm. body combatiin. Pääpaino on aktiivisella tekemisellä, tekniset perusteet lyönteihin ja potkuihin kuitenkin opetetaan jotta harjoittelu on turvallista ja tehokasta. Kickfit soveltuu aina vasta-alkajista kokeneemmillekin kamppailulajiharrastajille, sillä kaikki harjoittelevat omalla taito- ja kuntoalueellaan. Alkuun ei tarvitse muuta kuin kiristämättömät vaatteet ja tsemppiä. Omat nyrkkeily- tai säkkihanskat ovat miellyttävä lisä harjoittelussa, vaikka treeneissä voikin lainata hanskoja seuran kaapista. Harjoittelijoita ei ole vakuutettu järjestäjän puolesta. Monet vakuutusyhtiöt tarjoavat erityisiä vakuutuksia kamppailulajeille ja vakuutuksellisesti Kickfit voidaan rinnastaa potkunyrkkeilyksi tai Taekwon-Do:ksi.