KAUPUNKISUUNNISTUS 2020 JOENSUU

Tervetuloa Itä-Suomen yliopiston Taekwon-Do Joensuun rastitehtävään syksyn 2020 kaupunkisuunnistuksessa!

Ohjeet:

  1. Valitkaa joukkueestanne 4 ketterää suorittajaa ja 1 kuvaaja. Jos joukkueenne on pienempi, vähäisempikin määrä suorittajia riittää.

  2. Asettautukaa alla olevan kuvan mukaisiin muodostelmaan ja asentoihin parhaanne mukaan. Pitkällekin viety taiteellinen ja taistelulajillinen vapaus on sallittua, ellei jopa kannustettavaa.

  3. Lähettäkää kuva muodostelmasta Whatsappin välityksellä numeroon 040 828 1865.

Parhaan (/osuvimman/hauskimman/kekseliäimmän...) suorituksen aikaansaanut nelikko saa palkinnoksi ilmaisen osallistumisen syksyn 2020 ITF Taekwon-Do peruskurssille (palkinnon arvo 4 x 27e, kurssin hinnaksi jää pelkkä liittolisenssi)!

Kilpailutuloksesta riippumatta olette erittäin tervetulleita mukaan peruskurssille! Ensimmäinen harjoituskerta on 10.9.2020 torstaina klo 18:30-20:30 Karelia AMK:n Tikkarinteen kampuksen yläkerran jumppasalissa, ilmoittautumiset Sykettä-liikuntakalenterin kautta. Jos et mahtunut tai ehtinyt ensimmäiselle kerralle, ei hätää, kurssille saa liittyä mukaan koko syyskuun ajan. Voit myös laittaa meille viestiä kalenterin kautta tai Instagramissa (@tkdjoensuu). Hyvää suunnistusta! Lisätietoa lajista: www.taekwon-do.fi .